شعب برتر سازمان دانشجویان ایران در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ معرفی شدند

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۲۲:۴۳ کد : ۳۳۶۱ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان اسلایدر
شعب برتر سازمان دانشجویان ایران در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، پس از بررسی و ارزیابی های انجام گرفته، شعب برتر این سازمان در سراسر کشور معرفی شدند.
شایان ذکر است، پیرو ارزیابی انجام شده از فعالیت‌های سال تحصیلی 1402-1401 شعب سازمان دانشجویان توسط اداره شعب و نظارت بر فعالیت‌های تشکیلاتی سازمان، امتیازات هر شعبه بر اساس شاخص های استاندارد در سه سطح ساختار، برنامه و تعامل تعیین شده است.
متناسب با این ارزیابی، شعب سطح الف در ارزیابی شامل واحد زنجان و سازمان علوم پزشکی تهران و شعب در حال رشد نیز واحدهای قزوین، فارس و هرمزگان معرفی شدند.
مقرر گردیده است تقدیر و تشکر از شعب برتر در اختتامیه طرح ملی "ایران، مرز پر گهر" که با حضور دانشجویان روز سه شنبه، 16 آبان ماه در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار می‌شود، انجام گیرد.
لازم به ذکر است، سازمان دانشجویان ایران،  هم اکنون 44 شعبه فعال در سراسر کشور دارد و با دارا بودن شبکه دانشجویی گسترده، طرح ها و برنامه های مختلف فرهنگی را در سراسر کشور برگزار می‌کند.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران استان زنجان استان فارس استان هرمزگان علوم پزشکی تهران استان قزوین