رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی تاکید کرد:

مسابقات مناظره، بسترساز توسعه گفتمان دانشجویی

۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۲۲:۳۱ کد : ۳۳۶۶ اخبار سازمان گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
مسابقات مناظره، بسترساز توسعه گفتمان دانشجویی

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی بر ضرورت بسترسازی گفتمان دانشجویی در جامعه تاکید کرد و گفت: مسابقات مناظره می تواند این بستر را فراهم کند.

محسن مرادی روز گذشته، ۸ آبان، در اولین نشست هماهنگی برگزاری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان، برگزاری این مسابقات را بستری برای توسعه و تقویت گفتمان دانشجویی عنوان کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری تمامی مراکز آموزش عالی شاهد تحقق گفتمان سازی در بستر دانشجویی باشیم و همچنین بتوانیم از این طریق، زمینه ارتقای توانمندی های دانشجویان در عرصه فن بیان، ارائه نظر و ایده و مطالبه گری درست را فراهم کنیم.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم تلاش برای حفظ کیفیت و کمیت برگزاری مسابقات و حضور حداکثری دانشجویان در این دوره از مسابقات، گفت: باید تمامی تلاش خود را به کار بگیریم تا بتوانیم مسابقات را با کیفیت مناسب و شایسته برگزار کنیم.

گفتنی است؛ دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، آذرماه سال جاری به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در اراک برگزار می شود.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی مناظره دانشجویی