آغاز اولین دوره اردوهای "مهرواره فن فرهنگ" ویژه اساتید و نودانشجویان دانشگاه های تهران

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، روز یکشنبه 5 آذرماه، جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران، توسط شعبه سازمان دانشجویان این دانشگاه در قالب اولین دوره اردوهای "مهرواره فن فرهنگ"(ویژه نودانشجویان دانشگاه‌های تهران) از مجتمع علمی تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی بازدید کردند.
مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی، در حال حاضر محل استقرار پژوهشکده گیاهان دارویی، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی، پژوهشکده برق و الکترونیک، پایلوت‌های شیمیایی،گلخانه‌ها و مزارع نمونه گیاهان دارویی، کارگاه های تولید محصولات نیمه صنعتی و صنعتی، پارک علم و فناوری البرز  می‌باشد..
در این بازدید یک‌روزه اساتید و دانشجویان دانشگاه از "پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی"، "پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاددانشگاهی ابن سینا (بایوفارم)"، "مرکز رشد زیست فناوری پژوهشگاه رویان" و "پارک علم و فناوری البرز" بازدید کردند و مسئولین این مراکز به شرح کامل ساختار، اهداف و سایر اطلاعات تکمیلی پرداختند و دانشجویان از نمایشگاه دستاوردهای این مراکز نیز بازدید کردند.
گفتنی است طرح "مهرواره فن فرهنگ" با هدف بازدید از دستاوردهای فناورانه صنعتی و اقتصادی با محوریت سازمان دانشجویان ایران و با مشارکت شعب سازمان مستقر در استان تهران طراحی شده است، در این طرح به‌ صورت تخصصی اساتید و دانشجویان دانشگاه های استان تهران با اولویت "نودانشجویان" در قالب اردوهای نظام‌مند یک روزه یا نیم‌روزه از پروژه‌ها و ابر پروژه‌های فناورانه و اماکن صنعتی جهاددانشگاهی بازدید می‌کنند.

گزارش تصویری

کلید واژه ها: مهرواره فن فرهنگ سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی علم وصنعت دانشگاه علم و صنعت