به همت سازمان دانشجویان استان گیلان؛

مرحله استانی مسابقات مناظره در استان گیلان برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویی استان گیلان آغاز شد.
محمد شادپور، سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان از برگزاری مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران خبر داد و گفت: این مسابقات از تاریخ ۲۰ الی ۲۲ آذر ماه توسط سازمان دانشجویان استان گیلان در مجتمع آموزشی پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی گیلان برگزار می‌شود.
وی افزود: در این مسابقات دانشجویان علاقه‌مند به نقد و مناظره در قالب گروه‌های چهار نفره در خصوص گزاره‌هایی با محوریت مهار تورم، رشد و تولید، اقتصاد، سیاست داخلی و خارجی، انتخابات مجلس، فرهنگی و اجتماعی، محیط زیست، علم و فناوری با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.
شادپور گفت: برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی گامی در جهت رشد و شکوفایی فرهنگ گفت‌وگو، زمینه‌سازی برای شکل گیری تفکر خلاق و نقاد در میان دانشجویان بوده که هدف اصلی مسابقات است.
سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان تصریح کرد: تیم برتر مرحله استانی به مرحله کشوری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران راه خواهد یافت.

کلید واژه ها: دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی استان گیلان