مدیر «اداره راهبری و نظارت بر شعب و تشکیلات دانشجویی سازمان دانشجویان ایران» منصوب شد

۰۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۲ کد : ۳۴۵۸ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان اسلایدر
مدیر «اداره راهبری و نظارت بر شعب و تشکیلات دانشجویی سازمان دانشجویان ایران»  منصوب شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، دکتر رضا فریدزاده، رئیس سازمان دانشجویان ایران در حکمی سرکار خانم زهرا عرب از همکاران پرتلاش سازمان دانشجویان را به عنوان مدیر «اداره راهبری و نظارت بر شعب و تشکیلات دانشجویی سازمان دانشجویان ایران» منصوب کرد.
همچنین، دکتر فریدزاده از تلاش‌های سرکار خانم فاطمه چاوشیان که پیش‌تر این مسئولیت را بر عهده داشتند، تشکر و قدردانی کرد.
در بخشی از این حکم آمده است:
امیدوارم با حضور سرکارعالی، ضمن توسعه نظام‌مند ارتباط با شعب سازمان دانشجویان در سراسر کشور، زمینه‌ تعمیق فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی جهاددانشگاهی فراهم شده و شاهد ارتقای کمی و کیفی فعـالیت‌های فاخر و گزین فرهنگی در سراسر کشور باشیم.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی