فراخوان چهارمین جشنواره سراسری پاتوق طنز دانشجویی «تلخند» منتشر شد

۲۱ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۲ کد : ۴۹۰ شُعَب سازمان دانشجویان
چهارمین جشنواره سراسری پاتوق طنز دانشجویی" تلخند"، به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی و با همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی زنجان، حوزه هنری زنجان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان فعالیت خود را آغاز کرد.
فراخوان چهارمین جشنواره سراسری پاتوق طنز دانشجویی «تلخند» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی؛ جشنواره ملی طنز تلخند، با هدف ترویج شعر طنز و نیز ایجاد روحیه نشاط و شادی در بین دانشجویان در دو بخش شعر و نثر با موضوعات زندگی دانشجویی، طنز اجتماعی و طنز سیاسی است که با حضور اساتید و چهره‌های طنز نویس کشور؛ ناصر فیض، سعید بیابانکی و دکتر اسماعیل امینی، به عنوان هیأت داوران، داوری آثار این جشنواره را بر عهده خواهند داشت.

طبق این فراخوان، جشنواره در موضوعات دانشجو و رویدادهای زندگی دانشجویی (خوابگاه- سلف‌غذاخوری- استاد- امتحانات- فضای دانشگاه- ازدواج-شهریه و)، طنز سیاسی با محوریت دشمنان ایران و ایرانی (ترامپ، نتانیاهو، داعش و) و طنز اجتماعی (طلاق، اعتیاد، اختلاس و..) برگزار می‌شود.

داوری آثار با حضور اساتید و چهره‌های طنز نویس کشوری آقایان ناصر فیض، سعید بیابانکی و دکتر اسماعیل امینی انجام می‌شود.

علاقمندان می‌توانند آثار خود را به آدرس patoghetanz@gmail.com یا ادمین کانال جشنواره به نشانی @ patoghejahadi ارسال کنند.

آخرین مهلت ارسال آثار تا ۲۰ اسفند امسال، اعلام نتایج نهایی اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ و زمان برگزاری اختتامیه اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ اعلام شده است.

نشانی دبیرخانه جشنواره: زنجان، جنب میدان شورا، مجتمع جهاددانشگاهی، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، دبیرخانه جشنواره سراسری پاتوق دانشجویی طنز تلخند تلفن ۰۲۴۳۳۰۳۵۳۰۱- ۰۲۴۳۳۰۵۲۲۳۶