با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی

نشست نگرش جدید در هم بست آب، محیط زیست، غذا و انرژی برگزار می شود

سلسله وبینارهای علمی- ترویجی هفته محیط زیست
کانون محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی به مناسبت هفته محیط زیست سلسله وبینار های علمی ترویجی هفته محیط زیست را برگزار می‌کند.
نشست نگرش جدید در هم بست آب، محیط زیست، غذا و انرژی برگزار می شود

‌‌‌‌‌‌‌به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، کانون محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی به مناسبت هفته محیط زیست سلسله وبینارهای علمی ترویجی هفته محیط زیست برگزار می‌کند. پنجمین نشست این سلسله وبینارها نشست نگرش جدید در هم بست آب، محیط زیست، غذا و انرژی (و فن) می‌باشد که روز سه شنبه ۱۰ تیر ماه از ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد.

این نشست با حضور ابوالقاسم مسیبی، مدرس دانشگاه شهید بهشتی و فعال حوزه انرژی برگزار و شرکت در این وبینار آنلاین برای علاقه مندان رایگان و آزاد می‌باشد.

کلید واژه ها: محیط زیست