با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی:

نشست آشنایی با نیروگاه های خورشیدی فتوولتاییک خانگی برگزار شد

سلسله وبینارهای علمی- ترویجی هفته محیط زیست
نشست آشنایی با نیروگاه های خورشیدی فتوولتاییک خانگی به همت کانون محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی از سلسله نشست های علمی و ترویجی به مناسبت هفته محیط زیست برگزار شد.
نشست آشنایی با نیروگاه های خورشیدی فتوولتاییک خانگی برگزار شد

این نشست روز سه شنبه ۳ تیرماه با حضور مهندس محسن فرزان (کارشناس ارشد مهندسی انرژی تجدید پذیر) برگزار گردید. مهندس فرزان در این نشست توضیحاتی در خصوص انرژیهای تجدید پذیر و پاک به عنوان راهکاری برای چالشهای تامین پایدار انرژی، محیط زیست و اشتغال زایی ارائه داند. در ادامه نشست ایشان به بررسی کلی انرژیهای تجدید پذیر تا سال ۲۰۱۹، جایگاه انرژی خورشیی در معماری ایران باستان، روشهای جدید استفاده از انرژی خورشیدی پرداخت و فرآیند اجرایی احداث نیروگاه های خورشیدی خانگی پرداخته و توضیحاتی را در این خصوص برای شرکت کنندگان تشریح کردند.

در این نشست به روند و ابعاد فنی و اقتصادی استفاده از این نیروگاه های خانگی نیز پرداخته شد و هزینه های لازم، اقدامات مورد نیاز، نحوه بازگشت سرمایه و موارد مرتبط با راه اندازی آن توسط افراد حقیقی تشریح شد. در پایان نشست نیز به سوالات شرکت کنددگان در این نشست پاسخ داده شد.

شایان ذکر است که نشست های علمی و ترویجی باشگاه در طول سال با همکاری تشکل های دانشجویی ادامه خواهند داشت و از کلیه تشکل های دانشجویی فعال در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی جهت مشارکت در این نشست ها دعوت به عمل می آورد.

باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی شبکه ای از تشکل های دانشجویی حامی محیط زیست در سراسر کشور می باشد، که در جهت یکپارچه سازی فعالیت های محیط زیستی دانشجویان و همچنین حمایت و توانمند سازی تشکل های دانشجویی در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی فعالیت می نماید.

کلید واژه ها: محیط زیست