نشریه «چای نبات»

۱۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۳ کد : ۱۹۶۴ معرفی نشریات دانشجویی
دومین شماره نشریه «چای نبات»، ماهنامه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی علی وکیل و سردبیری صالح رحیمی بافقی منتشر شد.
نشریه «چای نبات»

"صلح و زندگی"، "دانشجو"، "پیشرو باشید"، "آب، بابا، ارباب"، "چای و کتاب"، "چای و فیلم"، "پاپ‌کورن فراموش نشود! "، "آدرنالین خالص"، "چایخانه"، "بل باقلاما"، "توقف کنار جنگل در شبی برفی" از جمله مطالبی است که در این شماره می خوانیم.
در بخشی از مطلب "پیشرو باشید" می‌خوانیم:
تفاوت سطح آگاهی و فرهنگی بین دانشجویان و باقی اقشار جامعه اولین چیزی بود که بعد از ورود به دانشگاه توجه ام را جلب کرد. شاید به همین دلیل است که می‌گویند برای پیشبرد تحولات اجتماعی دانشجویان باید علم‌دار تغییرات باشند.
دانشگاه می تواند با دغدغه‌مند سازی دانشجوها افرادی را به جامعه تزریق کند که بی‌تفاوت نیستند، برای احیای حقوق پایمال شده‌ی هر انسانی تلاش می‌کنند، خصوصاً حقوق زنان.

کلید واژه ها: نشریات دانشجویی