مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در ایستگاه آخر

۲۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۹ کد : ۳۱۳۷ اخبار سازمان گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی اسلایدر
مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در ایستگاه آخر

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با برگزاری این مسابقات در شعبه استان کردستان در هفته جاری به کار خود پایان خواهد داد و تمامی تیم های راه یافته به دور منطقه ای مشخص خواهند شد. مرحله استانی این مسابقات از مهر ماه سال 1401 و با شرکت بیش از 387 گروه دانشجویی 31 واحد استانی جهاددانشگاهی سراسر کشور آغاز شد که در انتهای فروردین 1402 به پایان خواهد رسید. استان یزد، مرکزی، زنجان و اصفهان بیشترین تعداد تیم‌های شرکت کننده در این مرحله را داشتند. مرحله منطقه ای این مسابقات بعد از ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد و تیم های راه یافته به مرحله کشوری مشخص خواهند شد.

گفتنی است مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران توسط مرکز ملی گفت‌وگو، مناظره و آزاداندیشی سازمان دانشجویان ایران، هر ساله در سه مرحله استانی، منطقه ای و کشوری با حضور تیم‌های دانشجویی از سراسر کشور برگزار می گردد. دانشجویان جهت شرکت در این مسابقه‌ هیچ‌گونه محدودیتی از نظر جنسیت، رشته و مقطع تحصیلی نخواهند داشت. علاقمندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر و گزارش ادوار گذشته مسابقات می توانند به پایگاه اینترنتی www.isdc.ir مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: مناظره دانشجویی سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی مناظره یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره