ایلام میزبان منطقه غرب کشور در یازدهمین دوره مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۷ کد : ۳۱۴۴ اخبار سازمان گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، با موافقت سازمان دانشجویان، جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام میزبان مرحله منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان شد.
روح‌الله پارسی، مدیر فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با اعلام این خبر اظهار کرد: این مسابقات در استان ایلام با حضور ۱۶ تیم برگزیده مرحله استانی از ۸ استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، همدان، لرستان، مرکزی، زنجان و ایلام از ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه این مسابقات در دانشگاه ایلام برگزار خواهد شد، تصریح کرد: یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان (نشان خواجه نصیرالدین طوسی) با هدف تقویت و پرورش گفت و گوی سازنده، تولید علم و اندیشه با شعار مناظره فرصتی برای یادگیری توسط جهاددانشگاهی در بین دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود.

مدیر فرهنگی جهاددانشگاهی استان ایلام، اعلام کرد، این مرحله از مسابقات با مشارکت مجموعه استانداری، روسا و معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان برگزار خواهدشد. وی همچنین ابراز امیدواری کرد با هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف، شاهد برگزاری این مسابقات در استان به بهترین شکل ممکن باشیم.
مرحله منطقه‌ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور ۵۸ گروه برگزیده مرحله استانی از ۳۱ واحد استانی در چهار منطقه‌ی شرق به میزبانی واحد خراسان رضوی، منطقه شمال به میزبانی دانشگاه تهران، منطقه جنوب به میزبانی واحدصنعتی اصفهان و منطقه غرب به میزبانی واحد ایلام برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است، جهاددانشگاهی واحد ایلام سابقه برگزاری مرحله منطقه‌ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران را در پنجمین دوره مسابقات نیز دارد.

کلید واژه ها: استان ایلام جهاددانشگاهی مناظره دانشجویی مناظره یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره سازمان دانشجویان ایران