آغاز به کار کمپین «برگ‌های مهربانی۴» توسط شعبه سازمان دانشجویان استان هرمزگان

۲۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۶ کد : ۳۲۳۴ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان
کمپین «برگ‌های مهربانی۴» در راستای فرهنگ‌سازی در حوزه محیط زیست و تأمین بخشی از هزینه درمان کودکان مبتلا به سرطان آغاز به کار کرد.
آغاز به کار کمپین «برگ‌های مهربانی۴» توسط شعبه سازمان دانشجویان استان هرمزگان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، کمپین «برگ‌های مهربانی4» در راستای فرهنگ‌سازی در حوزه محیط زیست و در کنار آن کمک به تأمین بخشی از هزینه درمان کودکان مبتلا به سرطان در بندرعباس برگزار می‌شود. در این کمپین کاغذهای باطله و کتاب‌های مستعمل به مدت 24 روز جمع‌آوری می‌شود.
علاقه‌مندان به مشارکت در این طرح، می‌توانند اقلام کاغذی خود را از تاریخ 28 خردادماه تا 20 تیر ماه 1402 به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، واقع در ابتدای بلوار دانشگاه و یا کافه کتاب ساحل، واقع در خیابان داروپخش، درب غربی بیمارستان کودکان تحویل داده و در این امر خداپسندانه مشارکت کنند.
این کمپین با مشارکت سازمان دانشجویان و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی هرمزگان و کافه کتاب ساحل وابسته به خیریه ساحل خلیج‌فارس راه‌اندازی شده و در ماه‌های بعد نیز تکرار خواهد شد.

کلید واژه ها: استان هرمزگان برگ های مهربانی سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی