برگزاری سلسله کارگاه‌‌های آموزشی «ازدواج موفق» توسط سازمان دانشجویان استان گیلان

۰۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۲ کد : ۳۲۴۱ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، سلسله کارگاه‌‌های آموزشی «ازدواج موفق» توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان گیلان در «هفته ازدواج» برگزار می‌شود.
در این کارگاه‌ها شناخت خود، شناخت احساسات و بیان آن، انتخاب و تشخیص ملاک‌های ازدواج، ارتباط موثر، گفت‌وگو، هنر عشق ورزیدن و... توسط روان‌شناسان آموزش داده می‌شود.
لازم به ذکر است سلسله کارگاه‌‌های ازدواج موفق در سامانه یکپارچه رویدادهای فرهنگی (رویتاب) به صورت آنلاین و رایگان برگزار می‌شود  تا علاقه‌مندان  بتوانند از این کارگاه ها بهره‌مند شوند.
گفتنی است این کارگاه‌ها از ۴ الی ۶ تیرماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد. علاقمندان می‌توانند جهت شرکت در کارگاه‌ ازدواج موفق به شماره ۰۹۱۱۴۶۷۹۵۸۵ پیام ارسال نمایند.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی استان گیلان ازدواج موفق