اولین جلسه رسمی شورای شعبه و معارفه اعضای جدید سازمان دانشجویان شعبه استان گیلان برگزار شد

۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۰ کد : ۳۴۶۹ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، اولین جلسه رسمی شورای شعبه و معارفه اعضای جدید سازمان دانشجویان شعبه استان گیلان در تاریخ 17 بهمن ماه 1402 در دفتر ریاست سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان برگزار شد.
در این جلسه که با حضور تمامی اعضاء تشکیل شد، ابتدا مهندس محمد شادپور سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان ضمن خیر مقدم، کلیاتی از اهداف سازمان دانشجویان را برشمرد و « سدای گیلان» را بازوی توانمند دانشجویی جهاددانشگاهی دانست.
سپس محمودرضا ایزددوست مدیر اجرایی سازمان دانشجویان گیلان گزارشی از فعالیت‌های انجام شده و برنامه های پیش رو ارائه داد.
دکتر هادی مدبری سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان نیز طی سخنانی لزوم فعالیت‌های دانشجویی را "دغدغه مندی" و "مسئله محوری" دانست و بیان داشت: استفاده از خلاقیت و الگو سازی موجب ایجاد انگیزه برای برنامه‌های دانشجویی می شود و این امر با اجرای طرح های شاخص در راستای فعالیت‌های نو و تاثیر گذار نمود و ظهور بیشتری خواهد داشت.
همچنین دکتر مهدی عاشورنیا معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان طی سخنانی بر اهمیت پژوهش‌های فرهنگی تاکید نمود.
در ادامه نادر اسدی، علی فضلی و ماندانا رمضانی به عنوان اعضای دانشجویی شعبه و ابراهیم نوبهار (دبیر کانون چندرسانه ای) سیده صبورا علوی (دبیر کانون مهربانان) کیانا پارسا (دبیر کانون جهش) و زهرا صفری (دبیر کانون دادبان) نقطه نظرات خودرا در خصوص برنامه های پیش رو بیان داشتند.
در پایان احکام اعضای دانشجویی شعبه و دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان شعبه استان گیلان اهدا گردید.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی استان گیلان