با حکم معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، دبیر و اعضای کارگروه فعالیت دانشجویی و تعاملات درون دانشگاهی منصوب شدند

۲۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۹ کد : ۳۲۷۲ اخبار سازمان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، دکتر کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی طی حکمی دبیر و اعضای «کارگروه فعالیت دانشجویی و تعاملات درون دانشگاهی» را منصوب کرد. دکتر رضا فریدزاده، رئیس سازمان دانشجویان ایران به عنوان دبیر این کارگروه و  آقایان مهدی عباسی، روح‌الله پارسی، جمال رحیمیان، علی حسینی، محمد شادپور، بشیر پرویزی، سیدعلی محمدپور ، مرتضی نبی زاده، یوسف لطفی، جلیل بیت‌مشعل، حمید مرادی، رامین جانی‌پور  و  خانم ها زینب تقوی  و نازنین بیات به‌عنوان اعضای این  کارگروه منصوب شدند.
شایان ذکر است این کارگروه با هدف هم‌اندیشی پیرامون دسته‌بندی و ساماندهی مهم‌ترین مسائل فرهنگی واحدهای جهاددانشگاهی جهت طرح در "گردهمایی معاونان فرهنگی جهاددانشگاهی" تشکیل شد.

«سند دانشگاه اسلامی»، «بازگشایی دانشگاه‌ها» و «بازتعریف هویت فرهنگی جهاددانشگاهی» سه محور و ماموریت این کارگروه درنظر گرفته شده است.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران دانشجو معاونت فرهنگی