برگزاری مدرسه تابستانه مهارت‌ افزایی و دانش افزایی دانشجویان ایران توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان‌گیلان

۱۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۵ کد : ۳۲۹۸ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، «کارگاه‌های مهارت افزایی و دانش افزایی» به صورت رایگان و با هدف توانمندسازی دانشجویان، تابستان هر سال توسط سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان‌گیلان برگزار می‌ شود. در سال ۱۴۰۲ نیز از ۲۴ مردادماه این کارگاه‌ها آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه‌خواهد داشت. عنوان کارگاه‌ها پس از نیازسنجی دانشجویان و با درخواست آنان مشخص و اجرا می‌شود. عناوین مدرسه تابستانه سال ۱۴۰۲ شامل «آشنایی با فرایند پایان‌نامه‌نویسی»، «اصول برنامه ریزی فردی»، «فن بیان و اصول سخنرانی»، «آشنایی با پایگاه‌های علمی داخلی و خارجی معتبر»، «مدیریت خشم و دردسرهایش»، «سوادرسانه»، «مسئله شناسی»، «گویندگی»، «اعتیاد» و.... است.

در کارگاه نخست که با عنوان « اصول برنامه ریزی فردی»  و با تدریس علی فضلی،کارشناس ارشد روان‌شناسی به صورت حضوری و آنلاین و مشارکت فعال دانشجویان، روز سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ برگزار شد به سرفصل‌های چگونه برنامه ریزی کنیم، چرا باید برنامه ریزی داشته باشیم؟ تله‌ها و عوامل انحرافی برنامه ریزی، تعهد و انگیزه پرداخته شد.
همچنین کارگاه دوم مدرسه تابستانه با مشارکت موسسه مشاهیر دانش رشت، انجمن علمی-دانشجویی روان‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس  و با عنوان «فن بیان و اصول سخنرانی» توسط فاطمه فدایی،کارشناس ارشد روان‌شناسی و مدرس مهارت‌های ارتباطی روز یکشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۲ به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.  و سرفصل های نقش فن بیان در زندگی، صداسازی، بداهه گویی، اعتمادبنفس، مراحل شروع سخنرانی، سه وسیله مهم انتقال پیام و.... مطرح شد.

دانشجویان علاقمند جهت بهره‌مندی و ثبت نام در کارگاه‌ها می‌توانند از طریق سامانه رویتاب و ارسال پیامک به شماره ۰۹۱۱۴۶۷۹۵۸۵ اقدام نمایند و همچنین می‌توانند ویدیو ضبط شده کارگاه‌ها را از طریق سامانه رویتاب مشاهده نمایند.

کلید واژه ها: استان گیلان جهاددانشگاهی مدرسه تابستانه اصول برنامه ریزی فن بیان سواد رسانه