کارگاه برخط "پروپوزال نویسی" توسط سازمان دانشجویان استان قم برگزار شد

۳۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۲ کد : ۳۳۵۲ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان
کارگاه برخط "پروپوزال نویسی" توسط سازمان دانشجویان استان قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، کارگاه برخط "پروپوزال نویسی" روز سه شنبه ۲۵ مهرماه، با شرکت دانشجویانی از دانشگاه‌های استان قم در سامانه رویتاب برگزار شد.
در این کارگاه زینب صیامی، دانشجوی دکترای علم اطلاعات و دانش شناسی به بیان مطالبی پیرامون اهمیت انتخاب استاد راهنما و نقش آن در انتخاب موضوع پایان نامه پرداخت و یاد آور شد: انتخاب استاد مشاور می‌تواند کمک به‌سزایی در نگارش پایان نامه بکند.
زینب صیامی در ادامه راجع به سامانه همانندجویی نکاتی را ذکر کرد و در ادامه گفت: میزان همانندجویی در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است و حتی در بعضی از دانشگاه‌ها نیاز به همانندجویی پروپوزال نیست.
دانشجوی دکترای علم اطلاعات و دانش شناسی ضمن بیان شرحی از ساختار کلی پروپوزال و نمونه‌های آن در دانشگاه‌ها گفت: در نگارش پروپوزال زمان و مکان مطالعه باید نوشته شود و پیشینه‌ی موضوع مورد مطالعه، برای اطمینان از این که قبلا مطالعه نشده باشد بررسی شود.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی استان قم