برگزاری ویژه برنامه"جوانه" توسط سازمان دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مناسبت ورود نودانشجویان

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۰ کد : ۳۳۵۳ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان اسلایدر
ویژه برنامه جوانه به مناسبت ورود نودانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حضور شاهین فرهنگ برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران به نقل از جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، ویژه برنامه "جوانه" به مناسبت ورود نودانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حضور و سخنرانی شاهین فرهنگ با موضوع "دانشجوی هدفمند" روز 6 آبان ماه  از ساعت 15 الی 18 در سالن آمفی تئاتر مولانای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.
لازم به ذکر است این برنامه به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار می شود. از دیگر بخش های این ویژه برنامه اجرای موسیقی زنده، معرفی جهاددانشگاهی، معرفی طرح دانش پُن، مناظره و اهدای تقدیم هدایای ویژه به نودانشجویان می باشد.
دانشجویان می توانند برای ثبت نام (رایگان) و شرکت در این برنامه به سایت formafzar.com/form/javaneh مراجعه و همچنین از طریق فضای مجازی سازمان دانشجویان امیرکبیر به نشانی @aut_jd اقدام نمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه امیرکبیر سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی