ویژه برنامه «زندگی در جنگ» با محوریت بازخوانی داستان‌های فلسطین توسط سازمان دانشجویان اصفهان برگزار شد

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۹ کد : ۳۴۲۲ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، جمعی از داستان‌نویسان و دانشجویان، در ویژه‌برنامه‌ای با عنوان «زندگی در جنگ» که چهارم آذر ماه توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان و مجموعۀ ادبی روایت خانه برگزار شد، به خوانش داستان‌هایی از نویسندگان فلسطینی پرداختند.
این ویژه برنامه با خوانش داستان‌هایی کوتاه از نویسندگان فلسطینی و همچنین نمایشنامه‌خوانی «نام من ریچل کوری است» همراه بود.
در این ویژه برنامه دانشجویان به روایت داستان‌های مجموعه «غزه از بازگشت می‌نویسد» پرداختند که شامل داستان‌هایی کوتاه از ۱۵ نویسنده فلسطینی است و به کوشش رفعت العرعیر گردآوری و با ترجمه امیرحسین حیدری در انتشارات آرما چاپ و منتشر شده است.
در ادامه برنامه نیز نمایشنامه «نام من ریچل کوری است» توسط یکی از دانشجویان خوانده شد و همچنین انیمیشن کوتاه «بی‌گناه» با محوریت حمله اسرائیل به بیمارستانی در غزه و شهادت کودکان به نمایش درآمد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی فلسطین غزه استان اصفهان سازمان دانشجویان ایران