بازدید معاون فرهنگی جهاددانشگاهی از نمایشگاه «بال‌های خونین کبوتران»

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۵ کد : ۳۴۴۹ اخبار سازمان
بازدید معاون فرهنگی جهاددانشگاهی از نمایشگاه «بال‌های خونین کبوتران»

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، دکتر کلانترمهرجردی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، مدیران کل و روسای سازمان ها و مراکز تخصصی معاونت فرهنگی روز 19 دی‌ماه از نمایشگاه بال‌های خونین کبوتران بازدید کردند.
این نمایشگاه، آثار دانشجویان هنرمند پیرامون مقاومت مردم مظلوم و مقتدر فلسطین در مقابل اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی است که توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی تهران روز 17 دی ماه باحضور رییس دانشگاه تهران در مرکز فرهنگی هنری دکتر کاظمی آشتیانی واقع در ضلع جنوبی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران افتتاح شد.
شایان ذکر است سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی هم‌زمان با طوفان‌الاقصی و حمله رژیم غاصب صهیونیستی به مردم مظلوم و مقتدر غزه فراخوان سراسری برای دریافت آثار هنری دانشجویان هنرمند را منتشر کرد.
این نمایشگاه که شامل آثار برگزیده این فراخوان از 17 تا 20 دی‌ماه 1402 از ساعت 9 تا 18 در مرکز فرهنگی دکتر سعید کاظمی آشتیانی پذیرای دانشجویان است.

کلید واژه ها: غزه فلسطین جهاددانشگاهی سازمان دانشجویان ایران دانشگاه تهران