پایان مرحله استانی «مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران» در استان همدان

مرحله استانی «مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران» با معرفی تیم‌های برتر در همدان به کار خود پایان داد.
پایان مرحله استانی «مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران» در استان همدان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد همدان با اعلام این خبر گفت: دوازدهمین دوره مسابقه ملی مناظره دانشجویی در همدان با حضور ۲۶ تیم از تاریخ ۱۴ دی‌ماه سال‌جاری به مدت سه روز با حضور گرم دانشجویان دانشگاه‌ها و حوزه‌های استان برگزار شد.

فاطمه عزیزی‌هرمز در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: این مسابقات طی سه روز متوالی و با برگزاری ۲۷ مسابقه برگزار شد و در نهایت دو تیم به صورت مستقیم به مسابقات کشوری راه یافتند.

وی اضافه کرد: مسابقه فینال بین دو تیم «طلوع» و «رهیافت» هر دو از دانشگاه بوعلی‌سینا و با اظهارنظر درباره گزاره «تحریم انتخابات به هر دلیلی که باشد موجب تضعیف مردم‌سالاری می‌شود» برگزار و در پایان تیم «طلوع» برنده فینال شد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد همدان در پایان تصریح کرد: یازدهمین دوره مسابقه مناظره با حضور ۱۱ تیم در همدان برگزار شده بود که امسال با مشارکت خوب دانشجویان همراه بود.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی مناظره دانشجویی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره استان همدان