نشست «سیاستگذاری آب در تهران» برگزار می‌شود

نشست تخصصی «سیاستگذاری آب در تهران» به میزبانی کانون محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دانشکده بهداشت و ایمنی این دانشگاه برگزار می‌شود.
نشست «سیاستگذاری آب در تهران» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی نشست تخصصی «سیاستگذاری آب در تهران» با سخنرانی بنفشه زهرایی مدیر کل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره وری آب و آبفا، محمد ولی سامانی عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس، دیری مدیر آبراه‌ها و قنوات اداره کل امور خدمات شهری از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۵ چهارشنبه ۲۷ آذرماه در دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

این نشست با همکاری کارگروه محیط زیست و سکونتگاه‌های غیررسمی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران وسازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی توسط اعضای باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی برگزار می‌گردد.

کلید واژه ها: محیط زیست