اولین دوره مسابقه ملی ایده‌های برتر در حوزه انرژی برگزار می شود

اولین دوره مسابقه ملی ایده‌های برتر در حوزه انرژی توسط انجمن‌های انرژی‌نو و محیط زیست و مکانیک دانشگاه تبریز و با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار می‌ شود.
اولین دوره مسابقه ملی ایده‌های برتر در حوزه انرژی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی محورهای این رویداد شامل: انرژی‌های نو و تجدید‌پذیر، محیط‌زیست و حفاظت از آن، صنعت آب و بحران کم آبی، اقتصاد و جهش تولید، صرفه جویی و بهینه سازی انرژی، صادرات انرژی و نگاه بین المللی و تغییرات رویکرد انرژی در مواجهه با موضوع کرونا می باشند.

آثار مسابقه ملی "ایده‌های برتر در حوزه انرژی" در قالب پوستر، اینفوگرافیک و پروپوزال تا تاریخ ۱۰ خرداد ماه ۹۹ دریافت خواهد شد.

داوری آثار دریافتی توسط اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک صورت می گیرد.

لازم به ذکر است؛ آثار برگزیده در تاریخ ۱۷ خرداد اعلام و طرح های قابل اجرا به مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز معرفی خواهند شد.

علاقه مندان می توانند آثار خود را به ادرس الکترونیکی:

RenewableEnergyTbz@gmail.com

و به آیدی