معرفی بازی «رکب»
گردآوری و ویرایش: علی علیزاده
مطالب مرتبط
معرفی بازی سفالگر (قسمت پایانی: تجربه ما)
معرفی بازی سوسکی (Cock Roach Poker)
معرفی بازی «رکب»
تعداد بازیکنان: ۲ تا ۶ بازیکن
زمان بازی: ۴۵ دقیقه
سن مناسب بازیکنان: +۱۴
درجه سختی: ۱.۹۶ از ۵
رتبه بازی در سایت بردگیمگیک: ۶.۸ از ۱۰
نوع
استراتژی
دستهبندی
بازی کارتی، مذاکره، بلوف زدن
مکانیزم
نفوذ / کنترل منطقهای، مدیریت دست
با شروع سال جدید و آغاز بهار، دبیرخانه بازیهای خلاق سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی نیز سعی خواهد کرد تا زین پس با ارائه مطالب بهتر و جذابتر برای شما عزیزان، بتواند شما را با دنیای هیجانانگیز و مفرح بازیهای رومیزی بیشتر آشنا کند. در اولین مطلبی که در سال جدید معرفی خواهیم کرد، بازی جذاب و نشاطآور «رکب» که تولید شده گروه رومیز میباشد را بررسی میکنیم.
اجزا بازی
• ۱۱۰ کارت بازی
• ۳۰ نشان بازیکن
• ۱ نشان جنگ
• ۱ نشان صلح
• ۱ صفحه بازی
• ۱ دفترچه رهنما
شرح بازی
در دورانی که قلمرو شاهی به استانهای خودمختار تقسیم شده، سردارانی از گوشهگوشهی سرزمین در سودای کشورگشایی، ارتش خود را برای فتح شهرها گسیل داشتهاند. اگر شما فکر میکنید که توانایی آن را دارید که یکی از این سرداران باشد و کشور را از هرج و مرج نجات بدهید، ارتش خود را آماده ساخته و با مهارت و شجاعت بجنگید و با تدبیر و مکر به حریفان رکب بزنید تا قدرت و افتخار کسب کنید و کشور را از نابسامانی نجات دهید.
بازی «رکب»، یک بازی رومیزی در سبک Area Control یا قلمروگیری است و برگردانی از بازی محبوب «Condottiere» از طراح معروف «Dominique Ehrhard» میباشد. در بازی «رکب»، ۲ تا ۶ بازیکن برای کشورگشایی و بدست آوردن قلمرو با یکدیگر به رقابت میپردازند و تلاش میکنند تا هرکدام در طول بازی ۳ استان مجاور (و یا ۵ استان غیر مجاور) را فتح کنند. هر دور از بازی با مشخص کردن محل جنگ شروع میشود و در ادامه بازیکنان با کارت بازی کردن قدرت ارتش خود را زیاد میکنند و به کمک کارتهای ویژه به رقیبان رکب میزنند. پس ارتش خود را آماده نبرد کنید…
چقدر حاضری بهای جنگ بدهی؟
در بازی «رکب» بازیکنان با یکدیگر بر سر تصاحب استانهای نقشه بازی به دفعات با یکدیگر جنگ میکنند. در هر کدام از جنگها هر بازیکن با بازی کردن کارتهای سرباز قدرت ارتش خود را زیاد میکند و یا با بازی کردن کارتهای ویژه برنامهی دیگر بازیکنان را به هم میزند. در پایان هر جنگ، بازیکنی که جمع اعداد کارتهای ارتشش از بقیه بیشتر باشد جنگ را میبرد و نشان خود را در آن استان قرار میدهد. بازی زمانیکه یکی از بازیکنان بتواند ۳ استان مجاور و یا ۵ استان در کل نقشه را تصاحب کند، به پایان میرسد و آن بازیکن برنده بازی اعلام میشود.
بازی رودست زدن!
با وجود اینکه کارتهای بازی به شکل تصادفی به دست بازیکنان میرسد، ولی نحوهی استفاده و بازیکردن آنهاست که برندهی هر نبرد را مشخص میکند. همچنین کارتهای ویژهای که در بازی هستند هرکدام خاصیتی دارند که میتواند روی نتیجهی جنگ تاثیر بگذارد. مثلاً کارت «مترسک» به بازیکن اجازه میدهد تا یکی از سربازانی که بازی کرده را به دستش برگرداند، یا کارت «زمستان» ارزش تمام کارتها را برابر با یک میکند. «رکب» یک «بازی زیرپوستی» است، بازیِ دام گذاشتن و حریفان را به بیراهه کشاندن است. بازی کمین کردن و منتظر لحظهی شکار نشستن است و زمانیکه آن لحظه رسید، دیگر نباید درنگ کرد، باید ریسک کرد و مطمئن بود، زیرا تزلزل رقبا را جَری میکند و آن وقت دیگر بلوف ما نمیگیرد و تهدیدمان موثر واقع نمیشود. «رکب» از آن دست بازیهایی است که جادویی در خود نهفته دارند که فراتر از خود بازی و در حال و هوای دورِ میز و بین بازیکنان شکل میگیرد. همان جادویی که ما را شیفتهی این سرگرمی کرده است.
برای اطلاع از اخبار مربوط به بازیها و مطلع شدن از مقالات تازه میتوانید به اینستاگرام ما به آیدی bazikhallagh مراجعه کنید.
منابع
https://baziplanet.com/family/691/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%DA%A9%D8%A8
https://roomizgames.ir/2019/08/31/rakab/
نظر شما :