انتصاب مدیر مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۰ کد : ۱۴۴۴ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
طی حکمی از سوی رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مهدیه شاه نظری به ‏عنوان «مدیر مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی» منصوب شد.
انتصاب مدیر مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، در این حکم آمده است نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند سرکار‏عالی، به‌موجب این حکم به‌مدت دو سال به‌عنوان «مدیر مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی» منصوب می‌گردید.
امید است با اتکال به خداوند منان و ضمن بهره‌مندی از توانمندی و همراهی اساتید و صاحب‏نظران این عرصه و با همکاری کلیه سازمان‌ها، واحدها، و مراکز بیرون و درون جهاددانشگاهی، به‌ویژه شعب سازمان دانشجویان در سراسر کشور، در پیشبرد اقدام ارزشمند توسعۀ فضای اخلاقی و علمی گفتگو در جامعه، به‌ویژه جامعۀ دانشگاهی، موفق و مؤید باشید.

مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی سال گذشته در اختتامیه هشتمین دوره مسابقات مناظره افتتاح شد.