در واحد صنعتی اصفهان

برگزاری دومین مرحله استانی نهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۲ کد : ۱۸۸۶ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
دومین مرحله استانی نهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران به همت سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان روز یکشنبه ۲۷ مهرماه در بستر فضای مجازی برگزار شد.
برگزاری دومین مرحله استانی نهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، در این مرحله از مسابقات هشت تیم دانشجویی شرکت داشتند که به دلیل ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بصورت غیر حضوری و در فضای مجازی برگزار شد که برخی از قوانین آئین نامه مسابقات نظیر تبادل یادداشت محققین با مناظره کنندگان قابل اجرا نبود. اما ساختار کلی مسابقات تغییری نداشت و هر گروه به ترتیب در زمان‌های ۶، ۳، ۳، و ۴ دقیقه مطالب خود را ارائه نمودند. و در نهایت از هر مسابقه یک گروه به مرحله بعدی راه یافت که در این نوبت از بین ۸ تیم ۴ تیم انسان، برهان، خجسته و میزان به مرحله نیمه نهایی راه یافتند.
لازم به ذکر است که در نهمین دوره مسابقات مناظره در واحد صنعتی اصفهان ۱۶ تیم از دانشگاه‌های استان شرکت نمودند که مرحله مقدماتی آن در دو روز و به صورت حضوری در قالب ۸ مسابقه در تاریخ ۲۹ و ۳۰ بهمن ماه ۹۸ برگزار شد و ادامه مسابقات از طریق فضای مجازی دنبال می‌شود.

کلید واژه ها: مناظره دانشجویی