جایگاه بازی‌ها در تدریس زبان‌های خارجی

۰۳ آذر ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۴ کد : ۲۰۴۲ مدرسه بازی‌پردازی مقاله علمی
همانطور که در مقاله‌های قبلی گفته شد، بازی در جهان امروز رشد چشمگیری داشته و مخاطبان زیادی در در همه سنین به سمت خود جذب می‌کند. می‌دانیم که والدین و نظام‌های آموزشی در بسیاری از کشورهای دنیا، از بازی علاوه بر جنبه سرگرمی آن، به عنوان یک وسیله آموزشی مؤثر استفاده می‌کنند. در عصر امروز، با توجه به سرعت زیاد پیشرفت علم، فرزندان ما باید بتوانند با دیگر جوامع ارتباط برقرار کنند و اولین گام برای این کار، یادگیری زبان‌های دیگر کشورهاست. بازی‌های کامپیوتری، در این امر، کمک شایانی به ما می‌کنند. در مقاله امروز، به بررسی اهمیت بازی‌های کامپیوتری و کمک‌های آنان برای یادگیری زبان‌های خارجی می‌پردازیم.
جایگاه بازی‌ها در تدریس زبان‌های خارجی

عنوان مقاله: جایگاه بازی‌ها در تدریس زبان‌های خارجی

نویسنده: جاوید قیطانچی

نشریه: دانشکده ادبیات و علوم انسانی (تهران)

اطلاعات نشریه: منتشر شده در بهار و تابستان ۱۳۷۹، دوره ۴۱_۴۲، شماره ۱۵۳_۱۵۴، از صفحه ۱۲۵ تا صفحه ۱۴۵

چکیده: همراه با آغاز هزاره جدید، دنیای ارتباطات ماهواره‌ای و کامپیوتری، تسهیلات فراوانی را برای بشر به ارمغان آورده است. نیاز به دانستن انگلیسی به عنوان زبان بینالمللی سبب شده که متخصصان تدریس و روش‌ها، مواد و راه‌های جدیدی را برای بهینه سازی به بازار و مردم علاقه مند عرضه نمایند.
استفاده از بازی‌های زبان آموز با یاری کامپیوتر رواج بیشتری یافته است و معلمین و دانش آموزان استقبال فراوانی را به آن نشان می‌دهند. موفقیت در کلاس‌ها به مرحله‌ای رسیده است که پیشروان و استادان روش‌های تدریس، بخشی از کتاب‌ها و آموختارهای خود را به توضیح و معرفی بازی‌ها اختصاص داده‌اند. به همین منظور پایگاه‌ها و شبکه‌های کامپیوتری جدیدی طراحی و افتتاح گردیده‌اند. امروزه مدرسین و علاقه مندان می‌توانند در این شبکه‌های محلی و بینالمللی شرکت نموده و بازی‌ها و روش‌های خود را به همگان عرضه نمایند.
نتیجه مثبت و مفید استفاده از بازی‌ها، گویای این حقیقت است که در آموزش زبان خارجی شادمانی و به کامی دوش به دوش یکدیگرند. مربیان آگاه و هوشیار از این راه می‌توانند روش‌های آموزشی خود را با موفقیت بیشتر همراه سازند.

کلید واژه ها: ببروبازیکن بردگیم بردگیم بازی رومیزی بازی فکری