برگزاری نشست دانشجویی «کشاورزی و فرایند توسعه در اقتصاد ایران»

۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۵ کد : ۲۳۹۹ مشارکت اجتماعی دانشجویان
سلسله نشست‌های علمی دانشجویی کارگروه فنی _ مهندسی شورای علمی-دانشجویی شبکه مسئولیت اجتماعی دانشجویان (مهستان) با همراهی دانشجویان فعال و متخصص در سراسر کشور برگزار می‌شود.
برگزاری نشست دانشجویی «کشاورزی و فرایند توسعه در اقتصاد ایران»

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، اولین نشست دانشجویی با عنوان «کشاورزی و فرایند توسعه در اقتصاد ایران» روز پنجشنبه ۲اردیبهشت با ححضور نمایندگان دانشجویی شبکه در بسترفضای مجازی برگزار خواهد شد..

شورای علمی-دانشجویی بستری است تا دانشجویان بتوانند از یک سو در جهت ارتباط صنعت و دانشگاه و رفع نیازهای فناورانه کشور برنامه های راهبردی و نوآورانه‌ای را تدوین کنند و از سوی دیگر در جهت توان افزایی و تخصص گرایی دانشجویان این حوزه و حل مسائل کشور با رویکردهای نوین گام بردارند.
همچنین از دیگر فعالیت های شورای فنی و مهندسی می‌توان به بحث و بررسی در خصوص نحوه حمایت از ایده های نوآورانه و فراخوان مربوطه در این زمینه و همچنین پیگیری طرحهای جامع تسهیلگری در جهت تقویت زیست بوم کسب و کارهای متناسب با شرایط جغرافیایی و محیطی هر استان اشاره کرد.
علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت شهر دانشجو مراجعه یا با شماره ۶۶۹۷۸۰۰۰ تماس حاصل نمایند.