مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران به مناسبت ماه محرم برگزار می کند:

نشست علمی-تخصصی گردشگری مجازی در دوران کرونا با تأکید بر آیین‌های محرم

۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۶ کد : ۲۵۷۴ مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان
سی و سومین نشست از سلسله نشست های صنعت گردشگری در ایران با موضوع گردشگری مجازی در دوران کرونا با تأکید بر آیین‌های محرم به مناسبت ماه محرم برگزار می‌شود.
نشست علمی-تخصصی گردشگری مجازی در دوران کرونا با تأکید بر آیین‌های محرم

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران (ISTTA)،از آنجاییکه ایده گردشگری مجازی با علایق ویژه همچون آیین های ماه محرم با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان مسافرت های بین شهری و بین کشوری بیش از پیش احساس می شود، مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران در گفتگویی تخصصی با دکتر مهدیه شهرابی فراهانی عضو هیأت علمی گروه مدیریت گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ به موضوع "گردشگری مجازی در دوران کرونا با تأکید بر آیین‌های محرم" به منظور بررسی گردشگری مجازی در دوران شیوع ویروس کرونا (کووید -۱۹) می‌پردازد.
این نشست روز سه شنبه مورخ ۱۱ شهریور برگزار می گردد و ویدئوی آن در صفحات مجازی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان به آدرس www.instagram.com/istta.ir و www.aparat.com/istta نمایه می شود.