آغاز پویش مهربانی «سرمشق مهر» در شعب سازمان دانشجویان

این خبر در حال تکمیل شدن است...
۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۷ کد : ۲۶۱۳ شُعَب سازمان دانشجویان اسلایدر
شعب سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در آستانه سال تحصیلی جدید پویش مهربانی «سرمشق مهر» را برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند راه‌اندازی کرده است.
آغاز پویش مهربانی «سرمشق مهر» در شعب سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی هرسال در آستانه ماه مهر و شروع فصل مدارس، افراد مختلف اقدام به تهیه لوازم‌التحریر برای خانواده‌ها و دانش‌آموزان نیازمند می‌کنند. در سازمان دانشجویان نیز از سال گذشته تحت عنوان پویش «سرمشق مهر» و با هدف تهیه لوازم تحریر برای دانش‌آموزان کم برخوردار،  بسته‌هایی شامل تمام لوازم مورد نیاز دانش آموزان در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

پویش مهربانی «سرمشق مهر» در هرمزگان
در پویش «سرمشق مهر» قرار است بسته‌هایی شامل تمام لوازم مورد نیاز دانش آموزان از قبیل کیف، دفتر، خودکار و سایر ملزومات به تعداد ۲۰۰ بسته در اختیار دانش آموزان محروم استان هرمزگان قرار گیرد.
مردم، خیرین و همه افرادی که قصد شرکت در این امر خداپسندانه را دارند، می‌توانند تا پایان شهریور ماه کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت ۵۸۵۹۸۳۷۰۰۶۳۱۲۶۱۱ بانک تجارت به نام جهاد دانشگاهی هرمزگان واریز کنند.
همچنین کمک‌های غیرنقدی خیرین محترم در آدرس‌های زیر دریافت می‌گردد:
۱- بندرعباس، ابتدای بلوار دانشگاه، جهاد دانشگاهی هرمزگان، طبقه همکف، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی
۲- بندرعباس، پشت مصلی، بلوار شهید ناصر، خیابان وحدت، روبروی بلوار مادر، معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی
۳- رودان، خیابان ارشاد، انتهای کوچه کوثر ۱۴، مرکز آموزش‌های تخصصی جهاد دانشگاهی رودان

پویش مهربانی «سرمشق مهر» در گیلان
پویش سرمشق مهر به همت کانون مهربانان سازمان دانشجویان استان گیلان با همکاری مؤسسات خیریه استان در شهر رشت و دو شهرستان رودسر، تالش از ۱۶ شهریور راه اندازی و تا ۳۱ شهریور ادامه خواهد داشت.
خیرین نیک اندیش می‌توانند با واریز کمک‌های نقدی خود به شماره کارت ۵۰۲۲۲۹۱۳۰۲۳۲۵۹۳۹ به نام فاطمه قلیزاده در این کار خیر همراه ما باشند.
شهروندان محترم استان گیلان علاوه بر واریز کمک‌های نقدی می‌توانند کمک‌های غیر نقدی خود را اعم از تمامی موارد لوازم تحریر به آدرس‌های زیر اهدا نمایند.
*رشت، فلکه گاز، تقاطع غیر همسطح نیایش، جهاددانشگاهی استان گیلان، طبقه سوم، سازمان دانشجویان
*رشت، غرفه سه راه فلسطین، سمت چپ فروشگاه اتکا
*جانبازان، کوچه نوزاد، بن بست سوم، مؤسسه خیریه حامیان تجلی مهرخورشید
*رشت، بیستون، نبش صفاری اول، مؤسسه خیریه فاطمه زهرا (س)
*رودسر، خیابان شهدا، کوی وادی، مجتمع چاپ پارسیان
*تالش، دبیرخانه توسعه گردشگری ۲۰۲۰

پویش مهربانی «سرمشق مهر» در چهارمحال و بختیاری

علاقه‌مندان به مشارکت در این طرح، می‌توانند کمک‌های خود را به شماره حساب ۰۶۲۲-۲۲۱۵-۹۹۱۹-۶۰۳۷ واریز نمایند
این طرح از ۲۰ تا ۳۰ شهریور ماه اجرا خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر نیز می‌توانید با شماره ۰۹۹۲۱۷۰۱۶۳۵ تماس حاصل فرمائید.