برگزاری سلسله جلسات کلاس نارنجی با موضوع «آموزش کارآفرینی و کسب و کار»

۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۶ کد : ۲۶۷۳ شُعَب سازمان دانشجویان
اولین جلسه از سلسله جلسات کلاس نارنجی با موضوع «آموزش کارآفرینی و کسب و کار» توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ۳ آبان ماه، اولین جلسه از سلسله جلسات کلاس های نارنجی با محوریت آموزش کارآفرینی و کسب و کار بصورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه غلامرضا ریحانی عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی و مدرس دوره های تخصصی کارآفرینی تعاریف مبانی خلاقیت و معرفی تکنیک های خلاقیت مانند اسکمپر، طوفان ذهنی و استخوان ماهی را ارائه نمود.
گفتنی است؛ به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی این دوره آموزشی در روزهای ۱۲،۱۰،۵ آبان ماه ساعت ۱۰ به صورت مجازی برگزار می شود.
علاقمندان می توانند از طریق صفحه مجازی به آدرس @jdvesf از کلاس های مورد نظر استفاده نمایند.