اجرای طرح کمک‌آموزشی دانش‌آموزان مستعد در منطقه فرون‌آباد تهران

۰۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۵ کد : ۲۶۷۴ مهرباران
با همکاری جمعی از دانشجویان، طرح کمک‌آموزشی دانش‌آموزان مستعد منطقه فرون‌آباد در استان تهران اجرا می‌شود.
اجرای طرح کمک‌آموزشی دانش‌آموزان مستعد در منطقه فرون‌آباد تهران

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان، در این طرح که با حمایت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و همکاری کانون دانشجویان یاریگران شریف اجرا می‌شود، ۴۲ نفر از دانش‌آموزان دختر و پسر در مقطع تحصیلی پایه ششم، در درس ریاضی آموزش میبینند.
این طرح هم زمان با آغاز سال تحصیلی جدید آغاز شده و در دو محور آموزشی و پژوهشی به‌صورت هفتگی در روزهای پنجشنبه هر هفته برگزار می‌شود.
ضمناً در روز های جمعه کلاس سازه ماکارونی به صورت کارگاه ۵ ساعته برای گروه های مختلف سنی از تاریخ ۱۴ آبان لغایت ۲۶ آذر برگزار میشود.
بنا بر تصمیم مرکز مهرباران، اجرای این طرح از ۲۲ مهر آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه خواهد داشت.
گفتنی است در آغاز سال تحصیلی جدید نیز پویش «سرمشق مهر» با هدف اهدای بسته‌هایی شامل لوازم مورد نیاز دانش آموزان از قبیل کیف، دفتر، خودکار و سایر ملزومات برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند توسط مرکز مهرباران سازمان دانشجویان و شعب آن در برخی استان‌ها اجرا شد.