یک فعال دانشجویی:

باید فرهنگ کتاب‌خوانی را در سینما و تلویزیون ترویج دهیم

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۸ کد : ۲۷۱۲ شُعَب سازمان دانشجویان
نماینده سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی لرستان گفت: ما باید فرهنگ کتاب‌خوانی را در سینما و تلویزیون ترویج دهیم، چیزی که کمتر به آن توجه شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و به نقل از ایسنا، محسن میرزاپور، در نشست تخصصی بررسی فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی و موانع و راهکارهای ترویج آنکه با حضور فعالان عرصه کتاب و به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان و با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان برگزار شد، گفت: مشکل ما این است که تقاضای ما در حوزه کتاب کم است. مطالعه هدف‌مند یعنی اینکه من چیزی بخوانم و علمی یاد بگیرم.
وی عنوان کرد: بچه‌های ما باید کتاب‌خوان شوند. باید الگوسازی و نیازسنجی کنیم. ما باید ابتدا خودمان کتاب بخوانیم. مراسم‌هایی مانند این، اگر تداوم پیدا کند و کاری کنیم که مردم به سمت مطالعه بروند، خوب است.
میرزاپور افزود: ادبیات داستانی ما خیلی قوی است اما از آن استفاده نمی‌کنیم، می‌توانیم کتابچه‌ای با این موضوعات چاپ کنیم. ما باید فرهنگ کتاب‌خوانی را در سینما و تلویزیون ترویج دهیم، چیزی که کمتر به آن توجه شده است.