وبینار «سوژه‌پردازی در رسانه‌ها» برگزار می‌شود

۲۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۰ کد : ۲۷۶۱ شُعَب سازمان دانشجویان
وبینار «سوژه‌پردازی در رسانه‌ها» از سوی معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار می‌شود.
وبینار «سوژه‌پردازی در رسانه‌ها» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و به نقل از ایکنا، مریم جویدراوی، سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان اظهار کرد: سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی خوزستان با همکاری خبرگزاری ایسنا در نظر دارد وبیناری تحت عنوان «سوژه‌پردازی در رسانه‌ها» را در روز سه‌شنبه، ۲۳ آذر ۱۴۰۰ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار کند.
وی گفت: مدرس این وبینار آموزشی هومن خشندیش، معاون آموزشی و پژوهشی خبرگزاری ایسنا، دارای ۲۵ سال سابقه کار در رسانه و نویسنده کتاب «ذهن سوژه‌پرداز» است.
جویدراوی بیان کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این وبینار تا ساعت ۱۴ فردا(۲۲ آذر) با مراجعه به لینک conf.jahadp.ir/sj و تکمیل فرم مربوطه، می‌توانند در این وبینار ثبت‌نام کنند.
وی عنوان کرد: گواهی‌ معتبر حضور در وبینار(گواهی تاییدشده توسط سازمان جهاددانشگاهی خوزستان) برای شرکت‌کنندگانی که تمایل به دریافت این گواهی‌نامه دارند، صادر خواهد شد.