هفدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر در خراسان جنوبی برگزار شد

۰۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۱ کد : ۲۷۸۲ شُعَب سازمان دانشجویان
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از برگزاری هفدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر در استان خبر داد.
هفدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر در خراسان جنوبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و به نقل از ایسنا، حمید مرادی اظهار کرد: آشنایی دانشجویان و نخبگان دانشگاهی با میراث فرهنگی، مراکز فناوری و پروژه‌های ملی در سطح کشور و همچنین شناخت جاذبه‌های گردشگری و توانمندی‌های ایران اسلامی از مهم‌ترین اهداف هفدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر است.
وی افزود: این برنامه به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی و مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران برگزار شد.
مرادی یادآور شد: طی این برنامه، دانشجویان از بافت تاریخی بیرجند، مدرسه شوکتیه، آب انبار محسن زاده، موزه عروسک‌ها و موزه لباس و موزه مشاهیر استان بازدید کردند.
مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران در راستای رسالت خود و به منظور تقویت روحیه خودباوری در قشر دانشگاهی، درصدد است که زبده‌ترین نخبگان علمی کشور(اعم از استاد و دانشجو) را با نتایج علمی ملموس ایده خودباوری در صحنه اجرا آشنا نماید و به همین سبب طرح تقویت روحیه خودباوری دانشجویان را با عنوان طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» ارائه نموده است. این طرح از سال 1384 آغاز شده است.