توزیع بسته‌های ارزاق توسط دبیرخانه مهرباران سازمان دانشجویان

۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۹ کد : ۲۸۳۱ مهرباران
بسته‌های ارزاق توسط دبیرخانه مهرباران سازمان دانشجویان بین نیازمندان شهر تهران توزیع شد.
توزیع بسته‌های ارزاق توسط دبیرخانه مهرباران سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانگشاهی، به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و مصادف شدن ایام الله دهه فجر با میلاد فرخنده مولود کعبه، امیرالمومنین علی (علیه السلام)، دبیرخانه مهرباران این سازمان، در راستای احیای سنت حسنه اطعام فقرا و ترویج روحیه همدلی، اقدام به جمع آوری و توزیع ۳۰ بسته معیشتی، بین خانواده‌های کم برخوردار شهر تهران نموده‌است.
این بسته‌ها شامل ۱۰ کیلوگرم برنج، ۲ عدد مرغ، ۲ عدد ماکارونی، ۱ عدد رب، ۱ بسته عدس و ۱ بسته لپه بود.
لازم به ذکر است، در مهرماه سال جاری نیز، همزمان با بازگشایی مدارس، این دبیرخانه تحت عنوان پویش «سرمشق مهر» و با هدف تهیه لوازم تحریر برای دانش‌آموزان کم برخوردار، بسته‌هایی شامل تمام لوازم مورد نیاز دانش آموزان در اختیار آن‌ها قرار داده بود.