تقدیر از «اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان شعبه‌ی فارس» در مراسم "تجلیل از جهادگران نمونه واحد فارس" به مناسبت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی

۲۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۵ کد : ۳۲۷۶ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، مراسم تجلیل از جهادگران نمونه واحد فارس در 16مردادماه 1402 به مناسبت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی با حضور جهادگران واحد، پیشکسوتان، اساتید و خبرنگاران در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز(جهاد دانشگاهی سابق) برگزار گردید.
شایان ذکر است، امیر حسین استقلال رییس جهاددانشگاهی فارس در این مراسم ضمن تشکر و قدردانی از جهادگران واحد فارس از زحمات و تلاش‌های اعضای برتر سازمان دانشجویان شعبه فارس به عنوان همراهان جهاد دانشگاهی تقدیر کرد. وی در این مراسم با اشاره به شعار امسال جهاد دانشگاهی، اعتماد به جوانان را سرلوحه تمامی موفقیت‌های جهاد دانشگاهی از دیرباز تاکنون دانست.
در این مراسم از امیررضا خرم‌دل، مدیر اجرایی سازمان دانشجویان شعبه فارس و پدرام پورقدیری عضو شورای سازمان دانشجویان شعبه فارس تجلیل به عمل آمد.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران استان فارس جهاددانشگاهی