در قالب طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» انجام می شود:

بازدید دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور از مراکز هسته ای سازمان انرژی اتمی ایران

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور در قالب طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» از مراکز هسته ای سازمان انرژی اتمی ایران بازدید خواهند کرد.
دکتر رضا فریدزاده رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی از همکاری سازمان انرژی اتمی ایران با سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» ازجمله طرح های ملی برجسته فرهنگی است که طی 19 دوره متوالی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور در آن از پروژه های ملی و دستاوردهای بزرگ کشور بازدید می کنند.
وی ادامه داد: در نوزدهمین دوره این طرح اردوهای علمی- فرهنگی به تفکیک بازدید از پروژه ها و ابرپروژه های کشور با عنوان «فن فرهنگ»، بازدید از پروژه های کارآفرینانه و ارزش آفرین با عنوان «راه بلد»، بازدید از اماکن تاریخی – فرهنگی و جاذبه های گردشگری مقاومت و اردوهای جهادی «مهرباران» برگزار خواهد شد که در این راستا و در قالب اردوهای «فن فرهنگ» طی هماهنگی های صورت گرفته با سازمان انرژی اتمی ایران، مقرر است دانشجویان رشته های تخصصی به‌منظور آشنایی با علوم و فنون هسته‌ای ساخت متخصصان و دانشمندان ایران اسلامی از فناوری‌ های هسته‌ای سازمان انرژی اتمی ایران در حوزه‌های مختلف همچون نیروگاه‌های اتمی، کارخانه‌های تولید سوخت هسته‌ای، راکتورهای تحقیقاتی، سامانه‌های پرتودهی، آزمایشگاه‌های پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای همچون نیروگاه اتمی بوشهر، کارخانه تولید کیک زرد اردکان، مجتمع شهدای هسته‌ای اراک تأسیسات هسته‌ای نطنز، مرکز انرژی اتمی اصفهان،  راکتور تحقیقاتی تهران و آزمایشگاه های تولید رادیو داروها، مرکز تحقیقات کشاورزی و پزشکی هسته‌ای کرج و ... بازدید کنند.
وی همچنین افزود: مقرر است در جلسه ای، راه های توسعه ای درجهت پیشبرد اهداف دوجانبه فیمابین سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و سازمان انرژی اتمی ایران و طرح های عملیاتی بررسی شود.

کلید واژه ها: انرژی اتمی سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی