گروه «سردار جنگل» قهرمان سومین دوره مسابقات مناظره تخصصی تعاون شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، سومین دوره مسابقات مناظره تخصصی تعاون با همکاری معاونت تعاون وزارت تعاون،کار ورفاه اجتماعی روز سه شنبه 8 اسفندماه درسالن شیخ مرتضی انصاری دانشگاه تهران برگزار شد.
مراسم اختتامیه سومین دوره مسابقات تخصصی تعاون با حضور دکتر فارسی، قائم‌مقام رئیس جهاددانشگاهی و معاون هماهنگی و امور مجلس، دکتر کلانتر مهرجردی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، دکتر ویس‌کرمی معاون تعاون وزارت تعاون، دکتر فریدزاده رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و مدیران این دو مجموعه برگزار شد.
در مرحله رده بندی، گروه‌های "جهادعلمی" و "اشراق" پیرامون گزاره  "مدل تعاونی بهترین بستر برای فعالیت اقتصادی گروهی زنان است" و در مرحله فینال، تیم‌های "سردارجنگل" و "خط اعتدال" باعنوان گزاره "توسعه تعاون در ایران هیچ‌گاه اولویت سیاست‎‌گذار نبوده است" با یکدیگر مناظره کردند. در پایان این رقابت، گروه "جهادعلمی" رتبه سوم و گروه "اشراق" رتبه چهارم را کسب کردند. همچنین گروه "سردار جنگل" با موضع موافق به عنوان "قهرمان" سومین دوره مسابقات مناظره تخصصی تعاون برگزیده شد.
گروه های قهرمان و نائب قهرمان به ترتیب 200 میلیون ریال و160میلیون ریال و همچنین دو گروه سوم و چهارم هر کدام 120 میلیون ریال جایزه نقدی دریافت کردند.

مشاهده گالری تصاویر

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی سازمان دانشجویان ایران وزارت کار سومین دوره مناظره تعاون