نشان اخلاق هشتمین مسابقه مناظرات به خانواده حسین علیمرادی اهدا شد/ تیم آرمان از خواجه نصیر به عنوان تیم اخلاق معرفی شد

۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۹ کد : ۴۴۰ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان، در جریان مراسم تقدیر از تیم اخلاق هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، نشان اخلاق به خانواده حسین علیمرادی از که در مراحل استانی حاضر بودند، اهدا شد.

حسین علیمرادی، از اعضای فقید تیم دانشگاه علامه طباطبایی در هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان و مدیرعامل سازمان مردم نهاد "دست یاری به دشتیاری" استان سیستان و بلوچستان بود که متاسفانه در سانحه رانندگی سفر به دشتیاری جان به جان آفرین تسلیم کرد.
تیم‌های فرهنگ از استان هرمزگان و تیم آرمان از دانشگاه خواجه نصیر‌الدین‌طوسی به عنوان تیم‌های اخلاق نامزد شدند که تیم آرمان در نهایت به عنوان تیم اخلاق این دوره از مسابقات برگزیده شد.

احمد راهداری دانشجوی کارشناسی‌ارشد برق و مخابرات سیستم، فاطمه رمضانی‌کلیشمی دانشجوی کارشناسی‌ارشد شیمی دارویی، ماه‌شید وزیری‌گودرزی دانشجوی کارشناسی‌ارشد برق کنترل و محمدمهدی تاجریان دانشجوی کارشناسی مکانیک اعضای تیم آرمان بودند.