احکام اعضای دانشجویی شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی صادر شد

۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۸ کد : ۸۳۴ شُعَب سازمان دانشجویان
با تصویب و موافقت ریاست جهاد دانشگاهی احکام چهار عضو دانشجویی شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی به عنوان بالاترین مرجع تصمیم گیری سازمان صادر شد.
احکام اعضای دانشجویی شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی صادر شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شورای مرکزی مطابق با اساسنامه آن دارای وظایفی از جمله بررسی و تأیید گزارش عملکرد سالانه، تصویب آیین نامه ها و دستورالعمل های مورد نیاز سازمان، نظارت بر حسن اجرای اساسنامه و امور اجرایی سازمان، بررسی و تصویب شعب سازمان و می باشد.

این افراد با برگزاری انتخابات، توسط معاونین فرهنگی واحد / سازمان های سراسر کشور انتخاب و به ریاست جهاد دانشگاهی معرفی گردیدند.

اعضای این شورا چهار نفر از دانشجویان (حمید اسکندری نماینده دانشجویی شعبه بوشهر، رضا اسمخانی نماینده دانشجویی شعبه زنجان، مرضیه سیفی نماینده دانشجویی شعبه الزهرا (س) و محمد حسین مطهری نماینده دانشجویی شعبه قم) می‌باشند.