گاهنامه دانشجویی «بوم‌کره»

۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۹ کد : ۱۲۸۵ معرفی نشریات دانشجویی
گاهنامه دانشجویی «بوم‌کره» با محوریت محیط زیستی- اجتماعی از زمستان ۱۳۹۶ تا کنون منتشر می شود.
گاهنامه دانشجویی «بوم‌کره»

با‌توجه به اینکه محیط زیست یک مبحث بین رشته‌ای بوده و نیاز به آموزش عمومی در این زمینه به شدت احساس می شود، نشریه بوم‌کره با رویکردهای اجتماعی و فرهنگی در محیط زیست فعالیت خود را شروع کرده و در هر شماره یکی از موضوعات محیط زیست را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.

در آخرین شماره این نشریه که به تازگی منتشر شده است به مسئله آموزش و نقش آن در محیط زیست پرداخته شده است. در مقالات این شماره از نشریه به مباحثی مانند آموزش محیط زیست به کودکان، محیط‌زیست و آموزش جوامع محلی، تجربیات جهانی در آموزش محیط زیست، مکتب مدرسه طبیعت و… پرداخته شده است.
هر یک از مباحث بالا به صورت کامل در وب سایت و کانال تلگرامی نشریه قابل دسترسی برای علاقه‌مندان است.

کلید واژه ها: نشریات دانشجویی