ماهنامه دانشجویی «چرخه»

۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۸۶ معرفی نشریات دانشجویی
ماهنامه مستقل دانشجویی «چرخه» با محوریت فرهنگی-اجتماعی از شهریور ماه ۱۳۹۸ تا کنون منتشر می شود.
ماهنامه دانشجویی «چرخه»

با توجه به اینکه دانشجویان مخاطب اصلی ماهنامه چرخه هستند، مطالب و مقالات نشریه بر رخدادها و حوادث فرهنگی-اجتماعی جامعه از دیدگاه دانشجویان متمرکز است.

" قتل به نام غیرت، معرفی کتاب جاده‌ای به سوی اسکله ویگان (ژرفنا)، بررسی اسطوره و اسطوره‌شناسی و طنز اجتماعی با موضوع قرنطینه‌زدگی" از جمله موضوعاتی است که در چرخه شماره ۵ (فروردین ماه ۱۳۹۹) می‌توانید بخوانید.

بخشی از مطلب " قتل به نام غیرت" چنین می‌خوانیم:

" به ارتکاب این نوع از خشنوت ها در مقابل زنان و دختران یک خانواده که به دلایل ناموسی رخ می‌دهد قتل‌های ناموسی گفته می‌شود. این زنان به علت ننگین کردن شرافت خانواده خود مجازات می‌شوند که حتی گاهی دلیل قانع‌کننده ای نیاز ندارد و مرگ هر لحظه با یک اتهام واهی در کمین‌شان است چنانکه بیش از ۵۰ درصد این قتل‌ها در خوزستان بر‌اساس ظن و شایعات صورت گرفته است."

شما می‌توانید از طریق کانال تلگرامی چرخه تمامی شماره‌های منتشر شده ماهنامه را به صورت "رایگان" دریافت کنید.

کلید واژه ها: نشریات دانشجویی