فصلنامه «پایش سبز»

۰۷ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۲ کد : ۱۲۹۲ معرفی نشریات دانشجویی
فصلنامه «پایش سبز» با موضوعات علمی تخصصی مهندسی صنایع و ایمنی صنعتی وابسته به انجمن علمی دانشجویی مهندسی صنایع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتشر می شود.
فصلنامه «پایش سبز»

‌‌‌‌‌‌‌کنترل و طراحی ماشین‌های خود-رو ایمن؛ آشنایی با جدیدترین شیوه نامه‌های طراحی سیستم‌های ذاتاً ایمن؛ نرم افزار مدیریت پروژه MSP چیست؛ روش تجزیه و تحلیل SWOT ؛ آشنایی با حریق الکتریکی و اطفای آن و متدهای مدرن ارزیابی عوامل محل کار در ارگونومی از جمله موضوعاتی است که در «پایش سبز» تیرماه ۱۳۹۹ می‌توانید بخوانید.

در بخشی از مطلب آشنایی با حریق الکتریکی و اطفای آن چنین می‌خوانیم:

آب و فوم قادر به خاموش کردن حریق نوع c نیستند زیرا آنها قادربه مقابله با منبع الکتریکی آتش سوزی نیستند. از آنجایی که آب رسانای جریان برق است، استفاده ازآن برای مهار حریق الکتریکی بسیار خطرناک بوده و می‌تواند باعث پخش شدن جریان الکتریسیته و برق گرفتگی افراد شود .

در این صورت چنانچه از آب بر روی تجهیزات الکتریکی در حال اشتعال که هنوز به جریان برق اتصال دارد استفاده شود، خطر برق گرفتگی و مرگ وجود دارد.

دریافت رایگان فصلنامه

کلید واژه ها: نشریات دانشجویی