فصلنامه «ایران شناسی»

۱۴ تیر ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۹۳ معرفی نشریات دانشجویی
فصلنامه «ایران شناسی»، فصلنامه علمی دانشجویی انجمن علمی دانشجویان ایران‌شناسی دانشگاه تهران است.
فصلنامه «ایران شناسی»

‌‌‌‌‌‌‌شماره یکم از دوره دوم «ایران شناسی» در تیرماه منتشر شده و به موضوعاتی از جمله «هویت ملی ایرانی»، «جغرافیای ایران باستان»، «زندگی و کارنامه ایران‌شناسان ژاپنی»، «زبان آذری کهن»، «هنر اسلامی» و «تحولات دینداری در ایران» پرداخته است.

در بخشی از مطلب «عروسی درخت نارنج» می خوانیم:

دلبستگی و احترام مردم شیراز نسبت به درخت نارنج سبب، انجام رفتارها و شکل گرفتن آداب جالبی با آن شده است. برای مثال هنگام چیدن میوه درخت نارنج تعدادی از آنها را نمی‌چینند؛ با این اعتقاد که اگر این کار را انجام دهند درخت، قهر میکند و سال آینده به بار نمینشیند مراسم جشن «عروسی درخت نارنج» دقیقاً موقعی انجام میشود که به اصطلاح مردم بومی، درخت قهر کرده و محصول خوبی نداده است.

کلید واژه ها: نشریات دانشجویی