فصلنامه تخصصی «روشنا»

۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۰:۳۲ کد : ۱۴۲۲ معرفی نشریات دانشجویی
نشریه علمی تخصصی دانشجویی «روشنا» با محوریت فناوری و علوم کاربردی در دانشگاه شیراز منتشر می‌گردد.
فصلنامه تخصصی «روشنا»

انتشار مقالات علمی با کاربردهای صنعتی و همچنین اخبار مربوط به دانشکده‌ها و صنایع در سطح کشور و شناساندن فعالیت‌های علمی پژوهشگران ایرانی در مجامع بین المللی از جمله اهدافی است که موردنظر مؤسسان این مجله است.

سیزدهمین شماره نشریه با موضوعاتی چون «تاریخچه s5 در ایران» و «تقلب در فرآورده‌های نان، غلات و روغن ها» در تابستان ۹۹ منتشر شده است.

در بخشی از این نشریه می‌خوانیم:
«پنج اس» یا s5 یکی از مباحث عمده در مدیریت ژاپنی می‌باشد که ابتدا در ژاپن و سپس در سایر کشورها به بیانی ساده، به کار گرفته شده است.
هدف سامان دادن، نظم و ترتیب، پاکیزه سازی، هماهنگی و ایجاد انضباط در محیط کاری است.
«پنج اس»، به عنوان مؤثرترین رهیافت و ستونی استوار در ساختمان عملیات اصاحی و بهبود بهره‌وری شناخته شده که با اجرای این اصول در صنایع و سازمان‌های مختلف تجاری، صنعتی و خدماتی موجب افزایش بهره‌وری، استفاده بهینه از سرمایه نیروی انسانی و زمان انجام کار، افزایش کارایی و درنهایت سوددهی بیشتر سازمان می‌شود.

کلید واژه ها: نشریات دانشجویی