قسمت اول معرفی بازی گوموگو (Gomoku)

۰۷ مهر ۱۳۹۹ | ۲۳:۰۲ کد : ۱۶۶۲ مدرسه بازی‌پردازی مقالات معرفی بازی
گوموکو ( Gomoku )، یک بازی رومیزی سنتی ژاپنی ۲ نفره است که شبیه بازی tic-tac-toe ، اما پیچیده‌تر از آن است. در طول بازی، بازیکنان به نوبت قطعات سیاه و سفید را روی صفحه قرار می‌دهند تا یک خط صاف ۵ مهره‌ای که در هر جهت باشد، تشکیل دهند. یک نوع بازی سنتی Gomoku ، دارای یک صفحه ۱۵×۱۵ خط است، اما گاهی اوقات در یک صفحه Go ، که دارای یک صفحه ۱۹×۱۹ است، بازی می‌شود.
قسمت اول معرفی بازی گوموگو (Gomoku)

مترجم: علی علیزاده

قسمت اول چگونه ابلون بازی کنیم؟

قسمت دوم چگونه ابلون بازی کنیم؟

گوموکو ( Gomoku )

آماده شدن و شروع کردن بازی

مهره‌های سیاه و سفید را به طور مساوی میان دو بازیکن تقسیم کنید. گوموکو، با قطعات گرد و سیاه و سفیدی که به "سنگ" معروف‌اند، بازی می‌شود. یک بازیکن، باید تمام قطعات سیاه را بدست آورد درحالی که بازیکن دیگر همه مهره‌های سفید را بدست می‌آورد.

• قطعات Gomoku ، همان قطعات Go هستند، اگرچه خود بازی‌ها متفاوت هستند، اما اگر بخواهید، می‌توانید Gomoku را با استفاده از صفحه Go بازی کنید.

بازی را به یک سنگ سیاه شروع کنید. طبق قرارداد، بازیکنی که سنگ‌های سیاه را در اختیار دارد، بازی را با قرار دادن یکی از قطعات خود روی صفحه بازی آغاز می‌کند. سنگ‌ها در تقاطع‌های ایجاد شده توسط شبکه از خطوط در صفحه بازی (بجای داخل مربع‌ها) قرار می‌گیرند. در Gomoku استاندارد، شما می‌توانید سنگ خود را در هر تقاطع که در طول بازی خود انتخاب می‌کنید، قرار دهید.

• هنگامی که قطعه‌ای را در تقاطع قرار دادید، دیگر نمی‌توانید آن را تا آخر بازی حرکت دهید.
  • با شروع این بازی استاندارد، از نظر ریاضی ثابت شده است که مهره سیاه اگر همیشه بازی بهینه‌ای داشته باشد، اغلب می‌تواند برنده شود. با این حال، در بازی واقعی، سطح مهارت‌های مختلف بین بازیکنان اغلب منجر به نتایج متفاوتی می‌شود.

چرخش‌های جایگزین میان بازیکنان. در طول بازی، دو بازیکن به نوبت مهره خود را انتخاب می‌کنند و هر بازیکن در طول نوبت خود، یکی از سنگ‌های خود را روی صفحه قرار می‌دهد. بعد از اینکه بازیکن اول یک با سنگ سیاه بازی کرد، بازیکن دوم با یک سنگ سفید بازی خواهد کرد.

• در طول مسابقات Gomoku ، زمان انتخاب مهره‌ها معمولاً با استفاده از ساعت شطرنج اندازه‌گیری می‌شود. محدودیت زمانی برای اکثر مسابقات ، ۱۰ دقیقه در کل برای هر بازیکن درهر بازی است.

قرار دادن ۵ مهره را در یک خط مستقیم را هدف بگیرید تا بازی را برنده شوید. برای برنده شدن، شما باید اولین بازیکنی باشید که از ۵ سنگ خود یک خط صاف تشکیل می‌دهد. خط ساخته شده می‌تواند در هر جهتی باشد: افقی، عمودی یا مورب.

• در حالی که بعضی اوقات قوانین این بازی متفاوت است، اما استاندارد Gomoku تعیین می‌کند که خطوط برنده باید دقیقاً ۵ سنگ باشند و نه بیشتر. ردیف‌های ۶ تایی یا بیشتر، overlines"" نامیده می‌شوند و شمرده نمی‌شوند.

برای اطلاع از اخبار مربوط به بازی‌ها و مطلع شدن از مقالات تازه می‌توانید به اینستاگرام ما به آیدی bazikhallagh مراجعه کنید.

منابع

کلید واژه ها: بازی رومیزی بردگیم بردگیم بازی فکری ببروبازیکن