۲۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۳ کد : ۱۷۵۰ مدرسه بازی‌پردازی معرفی بازی
در داخل دره جذاب Everdell (اوردل) در زیر شاخه‌های درختان سر به فلک کشیده، در میان جویبارهای پیچ در پیچ و گودال‌های پوشیده از خزه، تمدنی متشکل از مخلوقات جنگلی، در حال رشد و گسترش است. از Everfrost (اورفراست) تا Bellsong (بل سانگ)، سال‌های بسیاری آمده و رفته‌اند، اما اکنون زمان اسکان مناطق جدید و تأسیس شهرهای تازه فرا رسیده است.

مترجم: علی‌حسین خسروی

معرفی بازی چای ( chai )

معرفی بازی تراژان (Trajan)

معرفی بازی پنج قبیله (five tribes )

معرفی بازی ریشه (Root)

معرفی بازی Terraforming Mars

تعداد بازیکنان: ۱ تا ۴ بازیکن

زمان بازی: ۴۰ تا ۸۰ دقیقه

سال تولید: ۲۰۱۸ میلادی

سن مناسب بازیکنان: +۱۳

درجه سختی: ۲.۸۱ از ۵

رتبه بازی در سایت بردگیم: ۸.۱ از ۱۰

طراح: James A.Wilson

هنرور: Andrew Bosley

ناشر: Starling Games(II)

نوع

استراتژیک، خانوادگی

دسته‌بندی

فانتزی، بازی کارتی، حیوانات

مکانیزم

انداختن تاس، پاداش پایان بازی، مدیریت دست

شرح بازی

شما رهبر گروهی از مخلوقات خواهید بود که باید این کار را انجام دهند. برای بنیان گذاشتن این تمدن جدید، ساختمان‌هایی برای ساختن، شخصیت‌های جذابی برای ملاقات کردن و رویدادهایی برای برگزاری وجود دارد؛ برای ساختن این تمدن، شما یک سال پرکار را پیش رو دارید. آیا قبل از طلوع ماه زمستانی، خورشید بیشترین تابش خود را به شهر شما خواهد داشت؟

Everdell
، یک بازی ساخت تابلوهای پویا و جایگذاری کارگر است. هر بازیکن می‌تواند یکی از سه فعالیت زیر را انجام دهد:
الف) یک کارگر قرار دهید: هر بازیکن مجموعه‌ای از مهره‌های کارگر را در اختیار دارد که بر روی مکان‌های موجود روی صفحه، رویدادها و کارت‌های مقصد قرار می‌گیرند. کارگران اقدامات مختلفی را برای توسعه بیشتر تابلو بازیکنان انجام می‌دهند: جمع‌آوری منابع، کشیدن کارت و اقدامات ویژه دیگر.

ب) با کارت بازی کنید: هر بازیکن در حال ساخت و ساز و آباد کردن یک شهر است. برای ساخت یک تابلو بزرگ، حداکثر تا ۱۵ عدد کارت ساخت و ساز و مخلوق نیاز است. پنج نوع کارت وجود دارد: مسافران، تولید، مقصد، حاکمیت و شکوفایی و رفاه. کارت‌ها، منابع (شاخه، رزین، سنگریزه و توت) را تولید می‌کنند، به بازیکنان توانایی بازی کردن می‌دهند و در نهایت باعث به دست آمدن امتیاز می‌شوند. تقابل کارت‌ها، استراتژی‌های بی‌شمار و جذابی را برای آباد کردن شهر جدید پدید می‌آورد.

ج) آماده‌سازی برای فصل بعدی: کارگران قدیمی به انبار دخیره‌سازی بازیکنان بازمی‌گردند و کارگران جدید اضافه می‌شوند. این بازی از شروع زمستان تا آغاز زمستان بعدی انجام می‌شود. در آن زمان، بازیکنی که شهری با بیشترین امتیاز را داشته باشد، برنده می‌شود.

جوایز و افتخارات

2019 Swiss Gamers Award Nominee

2019 Origins Awards Best Board Game Nominee

2019 Dragon Awards Best Science Fiction or Fantasy Board Game Nominee

2018 Golden Geek Board Game of the Year Nominee

2018 Golden Geek Best Board Game Artwork & Presentation Nominee

2018 Cardboard Republic Architect Laurel Winner

2018 Cardboard Republic Architect Laurel Nominee

2018 Board Game Quest Awards Best Strategy/Euro Game Nominee

برای اطلاع از اخبار مربوط به بازی‌ها و مطلع شدن از مقالات تازه می‌توانید به اینستاگرام ما به آیدی bazikhallagh مراجعه کنید.

منابع

کلید واژه ها: ببروبازیکن بردگیم بردگیم بازی استراتژی بازی فکری بازی رومیزی