مسابقه ته نخ در دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود

۲۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۰ کد : ۴۱۰ مدرسه بازی‌پردازی اخبار بازی
مسابقه «ته نخ» بازی محیطی حل مسأله خلاق در دانشگاه علم و صنعت از سوی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزارمی‌شود.
مسابقه ته نخ در دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مسابقه «ته نخ» بازی محیطی حل مسأله خلاق در دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.

این بازی از سوی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، گروه کاپا، سازمان دانشجویان علم و صنعت و با همکاری دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.

هدف از این بازی توانمند سازی و آموزش دانشجویان برای انجام کار تیمی و حل مسائل به روش خلاقانه در بستر بازی و آشنایی با سازمان دانشجویان و فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی است.

این بازی محیطی قرار است روز چهارشنبه چهارم دی‌ماه سال ۱۳۹۸ از ساعت ۹ صبح در قالب تیم‌های سه تا شش نفره برگزار شود.

علاقمندان به حضور در این مسابقه و ثبت نام در آن می‌توانند با شماره ۷۷۲۲۹۴۳۴ تماس حاصل کنند.

یادآور می‌شود به تیم برتر این بازی جایزه نقدی به ارزش ۱۲ میلیون ریال اهدا می‌شود.