آغاز بزرگترین بازی محیطی در سطح دانشگاه علم و صنعت

۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۲ کد : ۴۵۱ مدرسه بازی‌پردازی اخبار بازی
بازی محیطی حل مسئله خلاق «ته نخ» با شرکت ۳۵ تیم از ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه ۴ دی ماه به وقت دانشگاه علم و صنعت شروع شد. قبل از شروع، در مراسم افتتاحیه، نحوه انجام بازی و مقررات آن برای تیم‌های شرکت‌کننده شرح داده شد. پس از آغاز بازی تیم‌ها در محیط دانشگاه در حال جست و جو برای رسیدن به درمان گمشده هستند.
آغاز بزرگترین بازی محیطی در سطح دانشگاه علم و صنعت

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مسابقه «ته نخ» بازی محیطی حل مسأله خلاق در دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.

این بازی از سوی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، گروه کاپا، سازمان دانشجویانی علم و صنعت و با همکاری دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.

هدف از این بازی توانمندسازی و آموزش دانشجویان برای انجام کار تیمی و حل مسائل به روش خلاقانه در بستر بازی و آشنایی با سازمان دانشجویان و فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی است.

یادآور می‌شود به تیم برتر این بازی جایزه نقدی به ارزش ۱۲ میلیون ریال اهدا می‌شود.

کلید واژه ها: مسابقه